EN

Polityka prywatności GeoWipe

Co GeoWipe robi z Twoim zdjęciem

Zdjęcie jest przesyłane, jego lokalizacja i pozostałe metadane są usuwane w pamięci, a czysta kopia jest udostępniana do pobrania. Nie odczytujemy lokalizacji w żadnym innym celu i jej nie zapisujemy.

Jak długo trzymamy pliki

Zarówno przesłane zdjęcie, jak i oczyszczona kopia są automatycznie usuwane w ciągu około godziny.

Co zapisujemy w logach

Techniczny zapis każdej konwersji: użyte narzędzie, rozmiar pliku, czas oraz solony skrót Twojego adresu IP (nie sam adres), używany wyłącznie do stosowania darmowego limitu dziennego i przeciwdziałania nadużyciom. Nie zapisujemy tego, co było na Twoich zdjęciach.

Subskrybenci Pro

Jeśli rozpoczniesz okres próbny Pro, płatność obsługuje PayPal. My otrzymujemy Twój adres e-mail i identyfikator subskrypcji PayPal, by obsłużyć subskrypcję i wysłać przypomnienie przed pierwszą opłatą. Nie widzimy danych Twojej karty.

Kto przetwarza dane

Netlify (hosting), Supabase (pliki i baza danych, region UE), PayPal (płatności) i Resend (e-mail), każdy wyłącznie po to, by usługa działała.

Twoje prawa

Możesz zapytać, co o Tobie przechowujemy, lub zażądać usunięcia. Ponieważ nie ma kont, możemy poprosić o anonimowy identyfikator z przeglądarki (cs_anon_id) lub e-mail subskrypcji.

Wróć do GeoWipe